Nominera till Årets volontär!
15 okt | 2018
Forums verksamhet Volontärbyrån kommer för andra året i rad utse Årets volontär, en utmärkelse för att hylla det ideella engagemanget. Vem vill du ge chans att få stå i strålkastarljuset på Frivilligdagen den 5 december? Fram till 29 oktober kan du nominera någon som engagerar sig ideellt i just din organisation!

Nominera en volontär som förtjänar att uppmärksammas för sitt ideella engagemang. Det kan vara någon som varit engagerad länge, någon som är helt ny i organisationen eller någon som gjort något extraordinärt under året, det väljer du. Nominera till Årets volontär senast den 29 oktober.

Så här går det till:

Du som representerar en ideell organisation (du kan sitta i styrelsen, vara anställd eller själv ideellt engagerad i organisationen) kan nominera en person som engagerar sig ideellt i din organisation.

Den som får utmärkelsen Årets volontär kommer att uppmärksammas på Frivilligdagen under festliga former. Dessutom delar vi ut ett presentkort på fika för 5000 kronor till den organisation personen är engagerad i för att ni ska få chans att fira det ideella engagemanget i er verksamhet.

Volontärbyrån kommer att utse Årets volontär och meddela vinnaren i november. Personen ska kunna komma till Stockholm den 5 december på kvällen, och om det inte är möjligt, någon som kommer i hens ställe. (Volontärbyrån står för eventuella reskostnader.)

Skicka in din nominering

Om Årets volontär

Utmärkelsen Årets volontär instiftades av Volontärbyrån 2017, för att uppärksamma och hylla alla miljontals ideellt engagerade människor i Sverige. Förra året blev Mahfozullah ”Maffe” Ganji, styrelseledamot och engagerad i ungdomsorganisationen Tamam Lund blev Årets volontär. Läs mer om Årets volontär och förra årets vinnare här.