Ny medlem i Forum: BOOST by FC Rosengård
21 nov | 2018
BOOST by FC Rosengård är ett arbetsmarknadsprojekt som nu blivit en egen ideell förening. I samband med det har de valt att ansöka om medlemskap i Forum. Vi hälsar dem varmt välkomna!

För något år sedan besökte vi Boost by FC Rosengård. Verksamhetsledaren Filippa Engstrand tydliggjorde då att socialt arbete och idrott går hand i hand. I samband med att verksamheten blev en egen ideell förening - fortfarande med stark koppling till fotbollsklubben - så valde de att söka medlemskap i Forum. 

Vi har frågat Boost by FC Rosengård om varför de väljer att söka om medlemskap och får följande svar:

- Precis som Forum så tror vi på Boost by FC Rosengård på att idéburna organisationer är viktiga aktörer när det gäller att lösa många samhällsutmaningar, säger verksamhetsledare Filippa Engstrand. Forum utför ett viktigt påverkansarbete för att skapa förutsättningar för de idéburna att ta sig an dessa utmaningar. Det arbetet vill vi vara en del av och bidra till. 

Vid förra besöket så skrev vi en artikel om Boost, och den hittar du här. Den stora skillnaden sedan dess är att Boost nu är en egen ideell förening. 

 

Avdelning: Verksamheter
Ämne: Om Forum Medlemmar