TechSoup lanserar Onsdagssupporten
27 sep | 2011
Strular datorn? Kan du alla smarta funktioner i Officepaketet? Behöver du ett twitterkonto eller räcker det med en facebookgrupp? Vi vet att det finns mycket som strular och massor att lära sig. Med ökade kunskaper inom IT-området kan föreningar och stiftelser lättare ägna sig åt ändamålet, och med mindre datorstrul kan mer energi läggas åt det vi faktiskt vill göra.

Vi bjuder in sociala mediegurus, webbninjor, officepaketevangelister och open sourceaktivister första onsdagen i varje månad för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Därefter finns vi och en IT-konsult tillgängliga i två timmar för att hjälpa till med enklare datorproblem.

Målgruppen är alla som arbetar i ideell sektor och vill ha hjälp med enklare datorproblem.


5 oktober 13-16 Gillaboken
Hur ska man som organisation förhålla sig till den utveckling som sker inom sociala medier? Vilka strategier borde man ha och hur förankrar man detta internt? Hur ska man se och bemöta det engagemang som synliggörs på Facebook och på bloggar? Det är många som går och funderar på dessa frågor och boken Gilla! ger er svaren. Erik Wagner är medförfattare till Gilla! och erfarenhet kommunikatör som jobbat med en rad olika idéburna organisationer. Han ger exempel på kampanjer och strategier från olika aktörer.

Antal platser är begränsat, men det är möjligt att delta på distans via dator. Seminarierna är helt gratis och öppna för företrädare från ideella föreningar och allmännyttiga stiftelser.


Anmälan, klicka här
Plats: Sensus möte, Klara södra kyrkogata 1, Stockholm