Välkommen att bli en del av Ideella Trädgården 2019!
05 nov | 2018
Anmälan är nu öppen för er som vill! Har din organisation planer på att delta under Almedalsveckan nästa år? Letar ni efter en plats där ni kan hålla era seminarier eller andra aktiviteter? Då kan Ideella trädgården vara svaret för er.

Med den Ideella trädgården vill vi skapa förutsättningar för civilsamhället för att delta under Almedalsveckan. Ideella trädgården är en plats där ideella organisationer ges möjlighet att skapa dialog och föra ut sina budskap. Genom vårt program tror vi att vi kan bidra med både intressanta samtal och inslag som behövs för att öka och dela kunskapen om civilsamhället och bredda civilsamhällesdebatten.

Har ni planer på att delta under Almedalsveckan nästa år? Letar ni efter en plats där ni kan hålla ert seminarium? Vi erbjuder den Ideella trädgården. Genom trädgården får du tillgång till en fysisk plats samtidigt som du blir en del i en ideell gemenskap. Tillsammans kan vi bidra till att ge den ideella sektorn en kraftfull röst i Almedalen 2019.

Tänk på att det är först till kvarn vad gäller bokning av tider. Bokning gör till Mattias Hjelmberg, mattias.hjelmberg@rf.se 08-699 6154

Nu öppnar Riksidrottsförbundet, Ideell Arena och Forum möjligheten att vara del av Ideella Trädgården i Almedalen 2019. Välkommen!

Du hittar mer information här