Har du frågor?
Vid frågor är du välkommen att kontakta projektsamordnare Paulina Troillet.
Mail: paulina.troillet@socialforum.se
Telefon: 073-4227432

 

Internationella Frivilligdagen

Den 5 december varje år uppmärksammar Forum civilsamhället och det ideella engagemanget lite extra, med anledning av FN:s Internationella Frivilligdag – en dag för att hylla frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling.

Vi sätter ljus på den här dagen i form av en afton då civilsamhällets olika aktörer får möjlighet att träffas för att tillsammans hylla frivillighet och civilsamhället i stort. Det gör vi genom att bland annat dela ut utmärkelserna Årets volontärÅrets initiativ och Civilsamhällets uppsatsstipendium.

Under en hel afton hyllar vi det vi jobbar så hårt med och för – det ideella engagemanget och betydelsen av ett starkt civilsamhälle.

 

Det är i civilsamhället vi finner eldsjälarna som ger av sin tid och kraft, som skapar förändring, bidrar till påverkan och ger stöd till de som behöver det som mest. I civilsamhällets arbete stöter vi i perioder på motgångar och behöver många gånger fälla upp vårt paraply i motvind – därför ordnas denna afton, för att mötas och påminnas om det viktiga arbete vi gör, dag ut och dag in, året om.

 

Frivilligdagen firas med en helkväll med mingel, middag, underhållning och prisutdelningar. Det här är en chans att träffa andra som brinner för ideellt engagemang och det civila samhällets organisationer!

  


 

 

Frivilligdagen är ett samarbete mellan Forum och Arbetsgivarföreningen KFO.