Kontakta oss
Postadress:
Box 16355
103 26 Stockholm

Besöksadress:
Klara Södra Kyrkogata 1, 8 tr.
111 52 Stockholm

kansli@socialforum.se

Tel: 08-651 07 21

 

Morgonforum

Forums seminarieverksamhet Morgonforum är en arena där olika aktörer har möjlighet att tillsammans vrida och vända på de samhällsutmaningar vi i dag står inför.

Morgonforum 4 september 2020: “Välgörenhet eller demokratikamp”

Inspelningen av forskningsseminariet om civilsamhället efter coronakrisen finns på den här länken. Om lösenord efterfrågas så är det: v=x7S^9t 

 

Tidigare Morgonforum

Ladda ned stödmaterialet “Demokrati i ögonhöjd”, från Morgonform 11 juni här

Länk till inspelningen av Morgonforum den 4/6 2020: Civilsamhället och coronakrisen

Prenumerera på våra inbjudningar

 

 

 

 

Detta är Morgonforum

Morgonforum är Forums seminarieverksamhet för att lyfta civilsamhällets roll i samhället!

Civilsamhället har alltid skapat sociala innovationer och mötesplatser, bedrivit socialt arbete och idéarbete. Detta har varit avgörande för jämlikheten och tilliten i vårt samhälle. Därför är det viktigt för oss att civilsamhället får så bra förutsättningar och så mycket utrymme som möjligt. 

För att stärka civilsamhällets organisationer vill vi skapa idédebatt och bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi vill snacka om frågor som är viktiga för sektorn och om vår samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Tillsammans tror vi nämligen att vi kan möta de sociala, ekonomiska och ekologiska utmaningar samhället står inför. Därför har vi skapat Morgonforum: en plats för inspiration, kompetensutveckling och provokation. 

Hoppas att vi ses på nästa webinarium!